1996, №1

/ історична
журнал
1996, №1
Опис:
Перед тобою перше число нового історичного та літературного часопису «Пам'ять століть». Власне, це не зовсім нове видання. Воно продовжує програму журналу «Київська старовина», який був поновлений в 1992 році. На жаль, після чотирьох років видання, склалася ситуація, коли засновники опинилися на різних ідеологічних платформах. Часопис, який беззастережно відстоював ідею національного відродження, розбудови суверенно? і незалежної України, очолювала як головний редактор людина, що різко відкидала взагалі наявність в українців національної ідеї.

Друга причина заснування нового часопису полягає у тому, що редакційний колектив, який, до речі, майже п'ять років випускав відроджений журнал «Київська старовина», поставив за мету створити універсальний історичний журнал значно ширшого діапазону.

Доступні формати:

PDF

читайте також:

Pieśń lasu (пол.) 1984, №01 (661) 2011, №1 (55) 2011, №2 (56) 2011, №3 (57) 2011, №4 (58)

В бібліотеці зібрані всі книги українською мовою в електронному (txt, rtf, doc, pdf, fb2, epub, mobi, djvu) та паперовому форматі. Книжку можна безкоштовно скачати клікнувши на необхідний Вам формат для iPad, iPhone, Android, Kindle, Kobo та інших читалок або купити паперовий варіант тексту з доставкою по Україні. Сайт бібліотеки оптимізований для роботи на телефонах, смартфонах(айфон, анроїд) і планшетах. Потрібну книгу Ви можете легко знайти за допомогою пошуку.