1000 найкращих тостів та вітань до свят і урочистих подій

/ навчальна
посібник
1000 найкращих тостів та вітань до свят і урочистих подій
Опис:
Свята бувають різні: від дружньої вечірки до урочистого прийому на найвищому рівні. Та спільного в них те, що на жодному зі свят не забороняється перехилити чарчину-другу. Розумні люди радять не тільки вчасно закусювати, але й вчасно виголошувати тости. Кажуть, від цього похмілля буває легшим.

У цьому виданні зібрані тости, анекдоти, прислів’я, пісні, які допоможуть вам посісти місце найбажанішого тамади. Не обійшли тут увагою й інтелектуальні потреби учасників застілля: зміст розділу “Гість-ерудит” розвеселить вас навіть у скучній компанії.

Глава “Християнські свята” присвячена знаменним дням, які споконвіку вшановують православні українці.

Доступні формати:

PDF

читайте також:

Украинские летописи XVII века (рос.) Господарство і зв'язки трипільських племен Поділля Історичний словник українського язика. Том 1. Зошит 1 (А-Г) Історичний словник українського язика. Том 1. Зошит 2 (Г-Ж) Історія держави і права України: стародавня доба Проблема єдності та багатоманітності історико-філософського процесу. Вступ до філософії історії філософії

В бібліотеці зібрані всі книги українською мовою в електронному (txt, rtf, doc, pdf, fb2, epub, mobi, djvu) та паперовому форматі. Книжку можна безкоштовно скачати клікнувши на необхідний Вам формат для iPad, iPhone, Android, Kindle, Kobo та інших читалок або купити паперовий варіант тексту з доставкою по Україні. Сайт бібліотеки оптимізований для роботи на телефонах, смартфонах(айфон, анроїд) і планшетах. Потрібну книгу Ви можете легко знайти за допомогою пошуку.