1533 новых заговора сибирской целительницы

здоров'я. фітнес. правильне харчування дієта. схуднення здорове харчування
1533 новых заговора сибирской целительницы
Опис:

Новый сборник сибирской целительницы Натальи Степановой подготовлен на основе писем и вопросов читателей. Из книги читатель узнает, как отчитать сердечные хвори и справиться с самыми тяжелыми заболеваниями, как решить семейные проблемы и обрести долгожданное счастье. В книге публикуются заветные слова, державшиеся в тайне на протяжении веков, которыми можно воспользоваться в трудную минуту, обрести силу, удачу и уверенность в завтрашнем дне.

Наталья Степанова делает доступными уникальные, проверенные веками заговоры, с помощью которых можно защититься от зависти и зла, обезопасить себя от происков врагов и порчи.

Часть заговоров публикуется впервые.

Доступні формати:

TXT FB2 EPUB MOBI

читайте також:

Народна медицина і магія українців Вагітність і пологи в запитаннях і відповідях Виправляємо поставу. Унікальна лікувальна гімнастика Книга про тіло Sex. Наука в коміксах #ЯНеБоюсьСказати. Найвідвертіша книжка для підлітків

В бібліотеці зібрані всі книги українською мовою в електронному (txt, rtf, doc, pdf, fb2, epub, mobi, djvu) та паперовому форматі. Книжку можна безкоштовно скачати клікнувши на необхідний Вам формат для iPad, iPhone, Android, Kindle, Kobo та інших читалок або купити паперовий варіант тексту з доставкою по Україні. Сайт бібліотеки оптимізований для роботи на телефонах, смартфонах(айфон, анроїд) і планшетах. Потрібну книгу Ви можете легко знайти за допомогою пошуку.