1933: трагедія голоду

/ історична
нарис
1933: трагедія голоду
Опис:
У брошурі охарактеризовано здійснювану Сталіним у роки першої п'ятирічки соціально-економічну політику, складовою частиною якої стала суцільна колективізація селянських господарств, поступова деградація сільськогосподарського виробництва під впливом накладеної на колгоспи продрозкладки. Окремо виділено злочинницьку роботу надзвичайної хлібозаготівельної комісії під керівництвом Молотова, яка діяла на Україні в листопаді 1932 — лютому 1933 pp. Зроблено спробу оцінити масштаби голоду І викликаних ним демографічних втрат.
Розрахована на пропагандистський актив і широке коло читачів.

Доступні формати:

DJVU

читайте також:

Українська ідея. Перші речники Українська націологія: XIX-початок XX століття (Історичні нариси) Українська націологія: між світовими війнами (Історичні нариси) Українська Повстанська Армія: історія нескорених Українська Повстанська Армія: історія нескорених Українська Повстанська Армія: історія нескорених

В бібліотеці зібрані всі книги українською мовою в електронному (txt, rtf, doc, pdf, fb2, epub, mobi, djvu) та паперовому форматі. Книжку можна безкоштовно скачати клікнувши на необхідний Вам формат для iPad, iPhone, Android, Kindle, Kobo та інших читалок або купити паперовий варіант тексту з доставкою по Україні. Сайт бібліотеки оптимізований для роботи на телефонах, смартфонах(айфон, анроїд) і планшетах. Потрібну книгу Ви можете легко знайти за допомогою пошуку.